Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αστυνομικός πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο...

 
 Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες στο Εφετείο Χανίων, όταν ένας αστυνομικός που ήταν μάρτυρας σε υπόθεση μαστροπείας πέρασε τη νύχτα του στο κρατητήριο...
Ο αστυνομικός συνελήφθη για απείθεια με εντολή της εισαγγελέως έδρας... 
..η οποία φέρεται να ενοχλήθηκε από τη στάση του μάρτυρα, καθώς αφενός καθυστέρησε να προσέλθει στο δικαστήριο και αφετέρου εμφανίστηκε, φορώντας σορτς και σαγιονάρες!

Μάλιστα, χωρίς να το καταλάβει, βρέθηκε στα κρατητήρια και εις βάρος του σχηματίζεται δικογραφία. Ο ίδιος τελικώς αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από τρεις και πλέον ώρες, με προφορική εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. 
Ο αστυνομικός ξεκαθάρισε ότι βρισκόταν σε κανονική άδεια.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η εκδίκαση της υπόθεσης είχε αναβληθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος παραγραφής να είναι ορατός. 
Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Ηράκλειο δεν παρέστη χθες στο δικαστήριο, γεγονός που υποχρέωσε την εισαγγελέα να ενημερώσει αρμοδίως την υπηρεσία του, ζητώντας τη βίαιη προσαγωγή του.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός από τις 21 Ιουνίου βρισκόταν σε τετραήμερη αναρρωτική άδεια. Μάλιστα είχε ενημερώσει επίσημα την υπηρεσία του. 
Χθες βρισκόταν στο ιατρείο του φυσικοθεραπευτή του, όταν προϊστάμενός του τον ενημέρωσε ότι θα πρέπει να παρουσιαστεί επειγόντως στη δίκη. 
Φορώντας σορτς και σαγιονάρες, κάλεσε έναν κουμπάρο του, τον οποίο παρακάλεσε να τον μεταφέρει όπως όπως στο Εφετείο. Ήταν τόσο βιαστικός, που δεν πρόλαβε να πάει στο σπίτι του να αλλάξει ρούχα.

Με αυτήν την αμφίεση εμφανίστηκε και στο ακροατήριο όπου και κατέθεσε για την υπόθεση. 
Μόλις ολοκληρώθηκε η εξέτασή του, η εισαγγελέας έδρας διέταξε τη σύλληψή του για την κατηγορία της απείθειας και ο αστυνομικός οδηγήθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων.


Απο  zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου