
1 Πρόσθεσε σος αντί για αλάτι
«Τα
σάντουιτς πρέπει να έχουν αλμυρή γεύση» αναφέρει η Caroline Fidanza,
ιδιοκτήτρια του Saltie, ενός εκ των πιο γνωστών χαμπουργκεράδικων στο
Μπρούκλιν. Προκειμένου να αποφύγεις την προσθήκη αλατιού και να
προσδώσεις γεύση υγιεινού στο σάντουιτς, μπορείς να ανακατέψεις κάππαρη ή
αντσούγιες με ελαιόλαδο και να το απλώσεις πάνω στο ψωμί.
2 Κάν’ το πιο ξινό
Βάλε
τουρσί και καυτερή sriracha. Ή μπορείς να μιμηθείς τους Ιταλούς: φτιάξε
ένα μείγμα από ξίδι κόκκινου κρασιού, ελαιόλαδου και ρίγανης.
3 Ακόνισε τα δόντια σου
Ο
Kord σου λέει ότι «ένα σάντουιτς που δεν είναι τραγανό μοιάζει με
παιδική τροφή». Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαλακό ψωμί και να προσθέσεις
μαρούλι και λίγα βιολογικά τσιπς στο σάντουιτς.
4 Μην αγνοείς το ψωμί
Βάλε
ψωμί καλής ποιότητας στην κατάψυξη και θα το απολαμβάνεις φρέσκο σε
τοστ ή σε σάντουιτς όποτε θες. Για να το προφυλάξεις από την υγρασία,
άλειψε τις φέτες με μαγιονέζα και τοποθέτησε τα ζουμερά τρόφιμα (π.χ.,
ντομάτα) στη μέση του σάντουιτς.menshealth
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου